• +385 (1) 6461 641
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Pet: 07:00-18:00, Sub: 08:00-13:00
LiveTacho

Digitalni tahograf sa zadovoljstvom predstavlja proizvod koji je značajan napredak za prometno tržište i tehnologiju cestovnog prometa – LiveTacho.


Geometrija za teretna vozila

Nova usluga u Digitalnom tahografu

Od 01.10.2022. u našoj novoj poslovnici ZAGREB ISTOK – Čavićeva bb, preko puta ulaza u Konzum, osim baždarenja tahografa i ostalih usluga koje pružamo u svim našim poslovnicama, dostupna je i usluga kamionske praonice te geometrije za teretna vozila.


Licenciranje prijevoznika koji obavljaju međunarodni prijevoz tereta

Prijevoznici koji obavljaju međunarodni prijevoz tereta vozilima ili skupovima vozila koji imaju najveću dopuštenu masu > 2,5 tone od 21. svibnja 2022. godine mogu obavljati takav prijevoz isključivo temeljem Licencije Zajednice za međunarodni prijevoz tereta koju izdaje Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.


Izdavanje kvalifikacijskih kartica vozača!

Kvalifikacijska kartica vozača izdaje se svim vozačima (bez obzira na državljanstvo) koji su početnu kvalifikaciju ili periodičnu izobrazbu (SSO) stekli u Republici Hrvatskoj, a nemaju hrvatsku vozačku dozvolu.

Detaljne upute o postupku dobivanja kvalifikacijske kartice vozača su dostupne ovdje.

Kvalifikacijske kartice vozača izdaje isključivo AKD s obzirom da je ovlašteni izdavatelj kartica tahografa za Hrvatsku.


Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.