• +385 (1) 6461 641
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Pet: 07:00-18:00, Sub: 08:00-13:00
Digitalna kartica prijevoznika

Kartica prijevoznika služi za registraciju tahografa na prijevozničku tvrtku. Njena svrha je zaštita podataka koji se nalaze u digitalnom tahografu, na taj način samo uz karticu prijevoznika je moguće skidati podatke s digitalnog tahografa (osim ovlaštenih osoba - policija i inspektorat).


Digitalna kartica vozača

Za pravilno korištenje digitalnog tahografa vozači moraju koristiti personaliziranu karticu vozača. Karticu vozača je potrebno stalno nositi sa sobom za vrijeme prijevoza, čak i u slučaju da vozač nije vozio vozilo s digitalnim tahografom.


Mala škola tahografa

Svaki tjedan podijeliti ćemo s vama korisne informacije i upute vezane za radna vremena i tahograf. Sve što vas zanima vezano za radna vremena vozača, slobodno nas pitajte.


Potvrda o aktivnostima vozača

Potvrda o aktivnostima je usklađena s Direktivom EU i predstavlja dokument kojom vozač potvrđuje obavljanje ostalih poslova odnosno odmora kada nije upravljao vozilo opremljeno tahografom.


Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.